486 by Marc Newson

486 by Marc Newson

Tämän uniikin rinnakkaispiippuisen haulikon lukkokehyksen perää on madallettu siten, että se yhdistyy puutukkiin upealla tavalla. Elegantti ja tunnistettava Beretta 486 by Marc Newson erottuu edukseen niin radalla kuin metsälläkin.

SUOSITUSHINTA 24490 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

10x5,5

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

670 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

37/59

Marc Newsonin muotoilema haulikko

Marc Newson syntyi Sydneyssä, Australiassa vuonna 1963. Hän on yksi maailman tunnetuimmista teollisista muotoilijoista, ja hänet on sisällytetty Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle. Hänen yhteistyönsä Berettan kanssa on johtanut 486 side-by-side -haulikon versioon, joka ilmentää ajattoman aseen olemusta yhdistettynä jatkuvaan innovaation tavoitteluun.

Uniikkia muotoilua

Perinteistä kehystä on madallettu, jolloin puu erottaa kehyksen ja varmistimen toisistaan kuin puinen silta teräksen yli. Avausvipu on välittömästi tunnistettavissa, ja se on suunniteltu erityisesti korostamaan sen riippumattomuutta haulikon muusta osasta.

Yksilölliset kaiverrukset

Marc Newsonin 486:ssa on ainutlaatuinen kaiverrus, joka on selvästi saanut vaikutteita aasialaisista perinteistä ja fasaaninmetsästyksestä. Kaiverrus on luotu 5-akselisella lasertekniikalla, joka ilmaisemisen laadun lisäksi mahdollistaa koko vastaanottimen pinnan kaiverruksen, joka korostaa muotoilun jokaista yksityiskohtaa. Suunnittelijan allekirjoitus on asetettu liipaisinkaaren etupuolelle. Tässä haulikossa on kuitenkin saatavilla myös erityisiä kustomointivaihtoehtoja niitä pyytäville, mikä on tapa lisätä henkilökohtainen kosketus ainutlaatuisesti suunniteltuun esineeseen.

Hienostunut viimeistely

Rinnakkaispiippuisten haulikoiden muotoilu on ajattoman suoraviivaista ja eleganttia. Siro ja kevyt ase on viimeistelty upeilla riista-aiheisilla laserkaiverruksilla.

Automaattinen varmistin

Turvallista käsittelyä automaattisen varmistimen ansiosta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero