Beretta APX RDO

Beretta APX RDO

APX RDO puoliautomaattipistooli täydentää täysikokoisten pistoolien valikoiman ja tekee Berettasta yhden niistä harvoista valmistajista joka tarjoaa sekä polymeeri- että teräsrunkoisena pistooleita vasara- ja iskuritoimisina. APX RDO on suunniteltu erityisesti sotilas- ja lainvalvontakäyttöön. Se on testattu ja arvioitu laajasti ammattimaisella loppukäyttäjätasolla. Tuloksena on pistooli, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden, luotettavuuden, ergonomian, liipaisimen ja modulaarisuuden suhteen. Irrotettava ja vaihdettava kehys tekee aseen muokkaamisesta helppoa ja purkaminen sekä huolto on nopeaa. APX RDO toimitetaan kolmen erikokoisen kahvapalan kanssa niin jokainen käyttäjä voi valita parhaiten sopivan kahvan itselleen. Luistissa on otepinnat koko matkalla mikä tekee lataamisesta nopeaa ja helppoa kaikissa tilanteissa. Ase sopii sekä vasen että oikeakätisille ja lippaanvapauttimen painike voidaan helposti vaihtaa käytettävälle kätisyydelle. Selkeä ja herkkä liipaisin on säädetty 2,5kg liipaisinvastukseen. Reset on vain 3 mm, mikä tekee tästä erittäin nopean ja tehokkaan pistoolin. APX RDO mallissa on valmius asentaa punapistetähtäin aseen luistiin. Ase on muuten identtinen verrattuna muihin APX sarjan aseisiin.

SUOSITUSHINTA 1159 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

.40 S&W

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Paino

820 / 840 g

Koko

142 x 38 x 191 mm

Lipas

15

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäimen kiinnitys

Kyllä

Lukitusjärjestelmä

Iskurin deaktivointinappi

Liipaisinvarmistin

Punapistevalmius vakiona

Luistissa on paikka neljälle suositulle eri punapistetähtäin alustalle. Suoraan aseeseen käyvät Burrisin, Trijiconin, Leupoldin ja C-Moren punapistetähtäimet. Mukana tulee myös peitelevy jos haluat käyttää asetta ilman punapistetähtäintä.

Miljoonan laukauksen kenttätestaus

APX tehtiin ammattimaisia loppukäyttäjiä ajatellen. Lähes miljoona laukausta, jotka ammuttiin laajassa laboratorio- ja kenttätestauksessa, takaavat korkeimman luotettavuuden ja kestävyyden.

Ergonominen muotoilu

Hallintalaitteiden sijoittelu, kahvakulma, piippulinja ja kahvan kuvioinnit ovat suunniteltu saavuttamaan maksimaalinen nopeus ja tarkkuus.

Varmuutta laukaisuun

Leveä, tasainen liipaisin selkeällä laukaisulla ja lyhyellä resetillä mahdollistavat nopeat sekä tarkat laukaukset toistuvasti.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero