Beretta 92x Performance Optic

Beretta 92x Performance Optic

Beretta 92X Performance Production kehitettiin kahden tärkeimmän ominaisuuden ympärille: Nopeus ja tarkkuus. Berettan kilpapistoolissa ei ole tehty kompromisseja, sillä tähtäimessä on aina äärimmäinen suorituskyky. Se tarjoaa kilpa-ampujille parhaan lukitusjärjestelmän, teräsrungon, raskaamman Brigadier-luistin sekä Extreme-S -liipaisinmekanismin. 92X Performance Production Optic pitää sisällään kaikki 92X Performance Productionin loistavat ominaisuudet ja on sen lisäksi RDO-yhteensopiva.

SUOSITUSHINTA 1709 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Paino

1350 g

Koko

148 x 48 x 222 mm

Lipas

10

15

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäimen kiinnitys

Kyllä

Lukitusjärjestelmä

Liipaisinvarmistin

Teräsrunko luo jykevyyttä

Vertec-tyylinen teräskahva ja Brigadier-luisti tekevät aseesta tukevan käsitellä ja vähentävät piipunnousua.

Ergonominen muotoilu

Kahvan karhennukset, laaja lipasaukko, lippaan vapautin ja varmistimen sijoittelu mahdollistavat helpon ja nopean käsittelyn sekä nopeat ja sujuvat lippaanvaihdot.

Extreme-S laukaisukoneisto

Uusi Extreme-S laukaisukoneisto pitää iskurin aina varmistettuna vaikka ase putoaisi kesken ampumisen. Samalla laukaisun resettiä on onnistuttu parantamaan 40%. Tehdasasetuksena single action laukaisuvastus on 1,5kg ja double action on 3kg.

Punapistetähtäin

Selkein ero 92X Performance Productioniin on punapistetähtäin- eli RDO-yhteensopivuus. Voit parantaa tarkkuuttasi laajalla valikoimalla yhteensopivia punapistetähtäimiä.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero