APX

APX

APX puoliautomaattipistooli täydentää täysikokoisten pistoolien valikoiman ja tekee Berettasta yhden niistä harvoista valmistajista, joka tarjoaa sekä polymeeri- että teräsrunkoisena pistooleita vasara- ja iskuritoimisina. APX on suunniteltu erityisesti sotilas- ja lainvalvontakäyttöön. Se on testattu ja arvioitu laajasti ammattimaisella loppukäyttäjätasolla. Tuloksena on pistooli, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden, luotettavuuden, ergonomian, liipaisimen ja modulaarisuuden suhteen. Irrotettava ja vaihdettava kehys tekee aseen muokkaamisesta helppoa ja purkaminen sekä huolto on nopeaa. APX toimitetaan kolmen erikokoisen kahvapalan kanssa jotta jokainen käyttäjä voi valita parhaiten sopivan kahvan itselleen. Luistissa on otepinnat koko matkalla mikä tekee lataamisesta nopeaa ja helppoa kaikissa tilanteissa. Ase sopii sekä vasen- että oikeakätisille ja lippaanvapauttimen painike voidaan helposti vaihtaa käytettävälle kätisyydelle. Selkeä ja herkkä liipaisin on säädetty 2,5kg liipaisinvastukseen. Reset on vain 3 mm, mikä tekee tästä erittäin nopean ja tehokkaan pistoolin.

SUOSITUSHINTA 869 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

.40 S&W

Laukaisinkoneisto

Striker

Paino

820 g

Koko

142 x 33 x 192 mm

Lipas

10

15

17

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäimen kiinnitys

Standard

Lukitusjärjestelmä

Iskurin deaktivointinappi

Liipaisinvarmistin

Modulaarisuus huomioitu jo valmistusvaiheessa

Vaihdettava kehys ja vaihdettavat kahvat, täten pistooli on myös helppo purkaa ja huoltaa. Voit valita neljästä erivärisestä vaihdettavasta kehyksestä. Harmaa, vihreä, hiekka tai musta. Myös kahvat ovat saatavilla sävy sävyyn.

Ergonominen muotoilu

Polymeerirunko pyöristetyt muodot, kitkattomat pinnat takaavat vaivattoman paikoilleen asettamisen ja kotelosta poistamisen. Suorakulmainen liipaisinsuoja tarjoaa tukipinnan ja lisävarusteen asennuspinnalle. Kahvassa on uritetut sormituet, jotka takaavat turvallisen ja tukevan pidon. Jokainen kytkin on polymeerirungon mukainen, mutta aina helppo saavuttaa ja käyttää. Pistoolissa on Picatinny-kisko (MIL-STD-1913) piipun alla laserlaitteen, taskulampun tai muun tyyppisen lisävarusteen kätevää asentamista varten. Ergonomisessa kahvassa on optimaalinen kulma vaistonvaraiseen tähtäykseen. Kahvan takaosa on kaareva ja upotettu tiukasti istumaan ja suojaamaan ampujan kättä. Sekä kahvan etu- että takaosassa on pitävä karhennettu pinta, joka takaa vankan otteen. Uuden modulaarisen järjestelmän ansiosta pistooli mukautuu eri käsikokoihin vaihdettavin kahvoin. Niiden paksuus on erilainen ja ne sopivat yksilöllisen suorituskyvyn parantamiseen.

Monipuoliset ominaisuudet takaavat turvallisuuden

Iskurin deaktivointinappi. Beretta APX -pistooleilla on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi poistaa iskurin vireestä ennen purkamista. Tämä tarkoittaa, että pistooli voidaan purkaa ilman että se pitää ensin laukaista. Liipaisinvarmistin estää liipaisinta kulkemasta taaksepäin jos pistooli putoaa. Kun liipaisinta vedetään tarkoituksella, liipaisinturvallisuus kytkeytyy välittömästi pois päältä. Luistinpysäytin on vipu, joka pitää luistin auki viimeisen laukauksen jälkeen. Näin käyttäjä voi välittömästi nähdä, että pistoolissa ei ole patruuna pesässä tai lippaassa.

Erinomainen korroosion- ja kulutuksen kestävyys

Orgaanis-epäorgaaninen hybridipinnoite, jossa on runsaasti nanokeramiikkaa. Perusteellisten laboratorio- ja käyttötestien jälkeen Aqua Tech Shield on osoittanut, että se kestää korroosiota, kemiallisia aineita ja säänvaihteluita, ikääntymistä, hankausta, naarmuja ja äärimmäisiä lämpötiloja ylivoimaisesti paremmin kuin muut pinnoitteet, ja se säilyttää samalla tasalaatuisuuden, tarttuvuuden, kovuuden, esteettisyyden ja kiillon äärimmäisenkin käytön jälkeen.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero