Beretta BRX1

Beretta BRX1

BRX1 Ensimmäinen Berettan suoravetoinen metsästyskivääri. Beretta astuu metsästyskiväärien maailmaan ja valitsee lineaarisen latausjärjestelmän tuottaakseen vallankumouksellisen aseen, jossa yhdistyy vuosien kokemus Beretta-konsernin valmistamista aseista viranomaisten ja siviileiden käyttöön. BRX1 takaa äärimmäisen nopeuden, tarkkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden sekä ladattaessa että ensimmäisen laukauksen jälkeen. Nopeus, tarkkuus ja luotettavuus ovat vakiovarusteina tässä kiväärissä. Vaihtopiippuinen ase mahdollistaa nopeat kaliiperin vaihdot. Kolme erikseen pikasäädettävää laukaisuvastetta ja aseen kätisyyden vaihto onnistuvat ilman erikoistyökaluja. Nämä ominaisuudet tekevät BRX1:stä monipuolisen, modernin ja modulaarisen aseen, joka sopii kaikille metsästäjille jokaiseen jahtiin.

SUOSITUSHINTA 1690 €

Saatavissa olevat kaliiperit

308 Win

6,5 Creedmoor

30-06 Sprg

300 Win Mag

Piipun pituus

570 mm

Tähtäimen kiinnitys

Picatinny-kisko

Tukin materiaali

Polymeerikomposiitti

Kätisyys

Vaihdettavissa

Vetopituus

365 mm - Säädettävissä

Laukaisinkoneisto

Säädettävä

Tukin väri

Musta

Paino

3300 g

Rihlan nousu

1:11

Laukaisuvastus

950-1200-1500g

Vaimennin kierre

14x1

Aseen kokonaispituus

1035 mm

1095 mm

1145 mm

Lipas

5

Aseen materiaali

Sinistetty

Takuu

1+2 vuotta

Suoravetoinen latausjärjestelmä

Suoravetoisen latausjärjestelmän ylivoimainen etu on nopeus. Aseen lataamiseksi ei tarvitse tehdä kiertoliikettä, vaan pelkkä edestakainen vetoliike lataa aseen silmän räpäyksessä. Lukon kampi on sijoitettu 45 asteen kulmaan, liipaisimen viereen, joka takaa täydellisen erogonomian nopeaan lataukseen.

Vaihtokaliiperi

BRX1:stä tekee erittäin monipuolisen metsästysaseen sen vaihdettava piippu ja kaliiperi. Piipun vaihtamisen yhdeydessä kiikaria ei tarvitse irroittaa, vaan kohdistus pysyy samana, mikä takaa alle MOA:n tarkkuuden kolmella laukauksella 100 metrin etäisyydellä.

Kätisyyden vaihto

Kätisyyden vaihtaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja tekee kivääristä monipuolisen käyttää niin vasen- kuin oikeakätisille.

Säädettävä laukaisukoneisto

Helposti irroitettavassa laukaisukoneistossa on mahdollista säätää laukaisuvastus kolmiportaisesti: 900g, 1200g tai 1500g. Tämän muuttamiseksi ei tarvita mitään työkaluja.

3-asentoinen varmistin turvalliseen aseen käsittelyyn.

Kolmen asennon varmistin toimii peukalolla: ensimmäinen tila lukitsee lukon ja liipaisimen; keskimmäinen asento estää vain liipaisimen, mutta jättää mahdollisuuden avata lukko aseen turvalliseen lataamiseen ja aseen tyhjentämiseen; kolmas tila mahdollistaa sekä ampumisen että lataamisen uudelleen.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero