Beretta M9A3

Beretta M9A3

M9A3 puoliautomaattipistoolissa yhdistyvät kaikki ne taktiset ja toiminnalliset ominaisuudet mitä nykypäivän ammattilaiset saattavat tarvita tositilanteessa. M9A3 on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä, jota sotilas-, lainvalvonta- ja VIP-suojauksen ammattilaiset vaativat. Vertec-tyylinen kahva, vaihtoehtoiset varmistinmallit, iso lippaanvapautusnappi, pitkä picatinnykisko yhdistettynä maksimaaliseen tulivoimaan tekevät tästä todellisen työkalun ammattilaisille. Lyhyesti sanottuna tämä pistooli on suunniteltu täydelliseksi mihin tahansa taktiseen käyttöön, mukaan lukien koti- ja henkilökohtainen puolustus, taktiset kilpailut sekä viranomaiskäyttöön kaikissa olosuhteissa.

SUOSITUSHINTA 1419 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Paino

944 g

Koko

137 x 38 x 220 mm

Lipas

10

15

17

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäimen kiinnitys

Standard+Punapiste valmius

Lukitusjärjestelmä

Iskurin deaktivointinappi

Liipaisinvarmistin

Vertec -tyylinen ohut kahva vaistonvaraiseen toimintaan

M9A3:n Vertec-tyylinen pystyote tarjoaa kaksi erittäin tärkeää etua. Sen pystysuoran muotoilun avulla on helppo osoittaa käsiase siihen, mihin normaalisti osoittaisi hallitsevan käden etusormea. Tämä vaistomainen osoitus on erittäin tärkeää taktisilla ampujilla ja tekee tähtäämisestä johdonmukaista. Maalinhallinta on nopeaa ja helppoa. Kahva on myös ohut huolimatta siitä, että sen sisään mahtuu kaksi rivinen, suurikapasiteettinen lipas. Muotoilu tekee liipaisimen tavoittamisesta helppoa myös niille, joilla on pienemmät kädet, sen lisäksi ohut kahva tarjoaa kompaktimman profiilin niille, joilla on tarve kantaa asetta piilotettuna.

Monipuolinen varusteltavuus

Yksi suurimmista eduista on universaali luistimalli, joka on helposti vaihdettavissa FS-mallista G-malliin. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa varmistinvivun toimintaa haluamallesi toimintamallille. Lisää muunneltavuutta on tarjolla myös irrotettavan etutähtäimen muodossa taktisille ampujille, joilla on selkeä näkemys omasta tähtäinkuvasta, tähtäimen materiaalin tai rakenteen suhteen. Lisäksi erilaisia lisävarusteita on mahdollista kiinnittää Picatinny-kiskoon, joka sijaitsee liipaisinkaaren edessä. Tämä mahdollistaa erilaisten taktisten valojen, laserlaitteiden ja muun helpon kiinnittämisen.

Hyvä huollettavuus ja helppokäyttöisyys

M9A3 on suunniteltu taisteluun. Tästä syystä Beretta on muotoillut lippaansuun voimakkaasti viistetyksi, jotta taktiset lippaan vaihdot voidaan tehdä nopeasti ja helposti yhdellä kädellä valaistusolosuhteista riippumatta. Samaan tapaan lippaanvapautusnappi on iso joten sitä on helppo käyttää myös hanskat kädessä kun aika ratkaisee. M9A3 on helppohoitoinen kestävän FDE pinnoitteen ansiosta. Hiekka ja pöly eivät haittaa lataamista tai lippaiden vaihtoa. Ase on helppo purkaa huoltoa varten ilman työkaluja.

Työkalu joka on tehty kestämään

Valitsemalla tämän pistoolin saat käyttöösi Beretan vuosisatojen kokemuksen aseiden valmistuksessa ja pitkän kokemuksen viranomaispistooleiden valmistuksessa. Tämä on hyvä valinta aktiiviharrastajalle tai viranomaiskäyttöön haastaviin olosuhteisiin.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero