Puoliautomaattihaulikot

Puoliautomaattihaulikot

Berettan puoliautomaattihaulikot ovat suosittuja niin metsästäjien kuin urheiluampujien keskuudessa. Laajasta valikoimasta löytyvät sopivat mallit niin aktiivisille, laatutietoisille linnustajille kuin practical-radalla viihtyville toiminnallisen ammunnan ystäville.

Puoliautomaattisten haulikoiden helmasynti, epäluotettava lataus on Berettan osalta poistettu innovatiivisella B-Link kaasujärjestelmällä, joka lataa uuden patruunan pesään nopeasti ja luotettavasti, olipa makasiinissa kiekolle, pahvitaululle, kyyhkylle, hanhelle tai villisialle tarkoitettu ampumatarvike. Viistetty makasiinin täyttöaukon reuna, ergonomisesti suunniteltu tukki säädettävällä vetopituudella ja kuhunkin lajiin tai riistaluokkaan suunniteltu tähtäinjärjestelmä varmistaa, että hutilaukaukset johtuvat useimmin tukin takapuolelta eivätkä edestä.

Tukkimateriaalit on suunniteltu käyttöä eikä esittelyä ajatellen. Vesilintumetsällä ja practicalmontussa kun saattaa lentää suolavettä, sadevettä, hiekkaa ja pölyä. Helppohoitoiset tukit kertovat kuluessaan vain tarinaa ampujan kokemuksesta, eivätkä menetä käyttöominaisuuksiaan vaikka naarmuja ja kulumia pääsisikin silloin tällöin syntymään.

Puoliautomaattihaulikoiden tähtäinkiskot, sekä 1301 Comp -mallissa valmiina oleva picatinnykisko on kuin omiaan modernin punapistetähtäimen jalustaksi joka nopeuttaa haulikolla tähtäämistä entisestään.

Beretta A400 Lite Camo Max-5

Beretta A400 Lite Camo Max-5

Puoliautomaattisessa haulikossa yhdistyvät Kick-Off Plus -rekyylinvaimennus ja vertaansa vailla oleva Beretta Steelium -piippu.

Beretta A400 Upland

Beretta A400 Upland

A400 Upland on ensimmäinen Berettan haulikko, jossa on innovatiivinen puutukki ja Kick-Off Plus -teknologia, joka vähentää rekyyliä jopa 50%.

Beretta A400 Xtreme Plus Max-5

Beretta A400 Xtreme Plus Max-5

A400 Xtreme Plus -mallissa on Berettan ainutlaatuiset Steelium Plus -piiput, jotka ovat ensimmäistä kertaa metsästyshaulikoissa.

Beretta 1301 Comp

Beretta 1301 Comp

1301 Comp on puoliautomaattinen kilpailuhaulikko, joka on optimoitu practical- tai tactical-ammuntaan.

Beretta 1301 Comp Pro

Beretta 1301 Comp Pro

Uuden tukin tarjoaman vakauden, erittäin nopean ja turvallisen latausjärjestelmän sekä uuden ylimitoitetun hallintalaitteiston ansiosta 1301 Comp Pro on vakiokokoonpanossaan kilpailukykyisin dynaaminen ampuma-alusta.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero