Puoliautomaattihaulikot

Puoliautomaattihaulikot

Beretta on maailmankuulu italialainen asevalmistaja, joka tunnetaan erityisesti huippulaatuisista puoliautomaattihaulikoistaan. Kyseiset haulikot ovat luotettavia, tarkkoja ja elegantisti muotoiltuja, minkä ansiosta ne vastaavat niin metsästäjien kuin urheiluampujienkin tarpeisiin. Edistynyttä teknologiaa ja ammattitaitoista käsityötä yhdistelemällä Berettan puoliautomaattihaulikoista on muodostunut käsite, joka kuvastaa yrityksen pitkiä perinteitä ensiluokkaisten aseiden valmistajana.

Beretta A400 Lite Camo Max-5

Beretta A400 Lite Camo Max-5

Puoliautomaattisessa haulikossa yhdistyvät Kick-Off Plus -rekyylinvaimennus ja vertaansa vailla oleva Beretta Steelium -piippu.

Beretta A400 Upland

Beretta A400 Upland

A400 Upland on ensimmäinen Berettan haulikko, jossa on innovatiivinen puutukki ja Kick-Off Plus -teknologia, joka vähentää rekyyliä jopa 50%.

Beretta A400 Xtreme Plus Max-5

Beretta A400 Xtreme Plus Max-5

A400 Xtreme Plus -mallissa on Berettan ainutlaatuiset Steelium Plus -piiput, jotka ovat ensimmäistä kertaa metsästyshaulikoissa.

Beretta 1301 Comp

Beretta 1301 Comp

1301 Comp on puoliautomaattinen kilpailuhaulikko, joka on optimoitu practical- tai tactical-ammuntaan.

Beretta 1301 Comp Pro

Beretta 1301 Comp Pro

Uuden tukin tarjoaman vakauden, erittäin nopean ja turvallisen latausjärjestelmän sekä uuden ylimitoitetun hallintalaitteiston ansiosta 1301 Comp Pro on vakiokokoonpanossaan kilpailukykyisin dynaaminen ampuma-alusta.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero