Beretta 92x Performance Production

Beretta 92x Performance Production

Beretta 92X Performance Production kehitettiin kahden tärkeimmän ominaisuuden ympärille: Nopeus ja tarkkuus. Berettan kilpapistoolissa ei ole tehty kompromisseja, sillä tähtäimessä on aina äärimmäinen suorituskyky. Se tarjoaa kilpa-ampujille parhaan lukitusjärjestelmän, teräsrungon, raskaamman Brigadier-luistin sekä Extreme-S -liipaisinmekanismin.

SUOSITUSHINTA 1709 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

Koko

148 x 48 x 222 mm

Paino

1350 g

Takuu

1+2 vuotta

Lipas

10

15

Lukitusjärjestelmä

Liipaisinvarmistin

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Teräsrunko luo jykevyyttä

Vertec-tyylinen teräskahva ja Brigadier-luisti tekevät aseesta tukevan käsitellä ja vähentävät piipunnousua laukauksen aikana.

Ergonominen muotoilu

Kahvan karhennukset, laaja lipasaukko, lippaan vapautin ja varmistimen sijoittelu mahdollistavat helpon ja nopean käsittelyn sekä sujuvat lippaanvaihdot.

Extreme-S laukaisukoneisto

Extreme-S laukaisukoneisto pitää iskurin aina varmistettuna vaikka ase putoaisi kesken ampumisen. Samalla laukaisun resettiä on onnistuttu parantamaan 40%. Tehdasasetuksena single action laukaisuvastus on 1,5kg ja double action on 3kg.

Kuitutähtäin auttaa maalinhallinnassa

Etujyvänä on punainen kuitujyvä, joka mahdollistaa nopean ja tarkan tähtäimen maalinhallinnan laukauksen jälkeen. Takatähtäintä voidaan säätää sivusuunnassa ja pystysuorassa mikrometrin tarkkuudella.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero