Beretta 92x Performance Defensive

Beretta 92x Performance Defensive

Beretta 92X Performance Defensive on räätälöity viemään kilpailusuorituksesi seuraavalle tasolle. Erityisesti suunniteltu ampujille, jotka osallistuvat IDPA (International Defensive Pistol Association) -kilpailuihin, 92X Performance Defensive on samaa ergonomista muotoilua ja siinä on samat kontrollit kuin suositussa 92X Performance Production –mallissa. Defensive mallissa on uusia parannettuja ominaisuuksia, kuten kevennetty teräsrunko sekä luisti, missä on valmis alusta optiikan kiinnitystä varten ja uudet aggressiivisesti kuvioidut 92X-tyyliset ohuet kahvat takaavat hyvän pidon. 92X Performance Defensive tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn, jonka tarkoituksena on ansaita sinulle paikka palkintokorokkeelta. Teho, nopeus ja tarkkuus vakiovarusteena.

SUOSITUSHINTA 1709 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

Koko

148 x 48 x 222 mm

Paino

1350 g

Takuu

1+2 vuotta

Lipas

10

15

Lukitusjärjestelmä

Liipaisinvarmistin

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Kevennetty kehys ja luisti

Pienempi paino on saavutettu IDPA-määräysten noudattamiseksi poistamalla perinteinen Picatinny-kisko ja tekemällä sisäisiä muutoksia luistiin sekä kehykseen.

Kuitutähtäin auttaa maalinhallinnassa

Etujyvänä on punainen kuitujyvä, joka mahdollistaa nopean ja tarkan tähtäimen maalinhallinnan laukauksen jälkeen. Takatähtäintä voidaan säätää sivusuunnassa ja pystysuorassa mikrometrin tarkkuudella.

Paranneltu kahva

Aggressiivisesti kuvioidut 92x-tyyliset ohuet kahvat takaavat pitävän otteen ja aseen hallinta on parempaa kuin koskaan aikaisemmin. Uudet kahvat tarjoavat parhaan pidon ja tarkkuuden laukaus laukaukselta jo heti ensimmäisistä laukauksista lähtien.

Extreme-S laukaisukoneisto

Uusi Extreme-S laukaisukoneisto pitää iskurin aina varmistettuna vaikka ase putoaisi kesken ampumisen. Samalla laukaisun resettiä on onnistuttu parantamaan 40%. Tehdasasetuksena single action laukaisuvastus on 1,5 kg ja double action on 3 kg.

Kattava lisävarustevalikoima

Monipuolisilla lisävarusteilla voit muokata pistoolista mieleisen. Oli kyse erilaisista pistoolikahvoista tai ylimääräisten lippaiden hankkimisesta.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero