Urheiluhaulikot

Urheiluhaulikot

Beretta kehittää haulikkojaan kaikille ammuntalajeille yhteistyössä kansainvälisten mestareiden kanssa auttaakseen ampujia ympäri maailman rikkomaan sen viimeisenkin savikiekon.

Beretta DT11

Beretta DT11

Berettan päällekkäispiippuinen kilpahaulikko DT11 takaa parhaan tuloksen, nopeimmat laukaukset ja täydellisen tasapainon.

Beretta DT11 L Floreale

Beretta DT11 L Floreale

Uusi DT11 on syntynyt legendaarisesta DT10 Tridentistä, Berettan kilpailuhaulikosta, joka on kerännyt kilpailuissa enemmän mitaleita kuin mikään muu haulikko.

Beretta DT11 EELL

Beretta DT11 EELL

Upein Berettan DT11 malli on näyttävillä sivulevyillä varustettu malli johon voit valita haluamasi kaiverruksen.

Beretta 694

Beretta 694

Urheiluhaulikko aktiiviselle harrastajalle ja siitä eteenpäin

Beretta DT11 Black Pro

Beretta DT11 Black Pro

DT11 Black Pro on rakennettu yhteistyössä Berettan ammattiampujatiimin kanssa, ja se tarjoaa loputtoman määrän räätälöityjä istuvuus- ja tasapainovaihtoehtoja.

Beretta DT11 Black Edition

Beretta DT11 Black Edition

Black Edition -lukkokehys: Black Edition -lukkokehyksessä on upea musta ulkonäkö, jossa yhdistyvät matta- ja kiillotetut pinnat.

Kiitos Steelium-piippujen erinomaisen ballistiikan, pitkien piipun ylimenokartioiden, ergonomisen suunnittelun ja poikkeuksellisen tasapainon, Berettan haulikot seisovat niiden ampujien rinnalla, jotka haluavat saavuttaa voittavan edun.

Ikonisesta Silver Pigeon -sarjasta Sporting-ammuntaan suunniteltuun 694:ään, palkittuun DT11:een ja tehokkaaseen A400 Xcel -puoliautomaattiin asti, Berettan urheiluammuntaan suunnitellut haulikot ovat edistyneen teknologian ja vuosisatojen kokemuksen yhdistelmä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero