Beretta 486 Parallelo

Beretta 486 Parallelo

Kevyt ja helposti käsiteltävä. Uudessa rinnakkaispiippuisessa aseessa yhdistyy parhaan asevalmistuksen perinne, viehätys moderniin ja innovatiiviseen teknologiaan sekä pyöreä lukkorunko. Tuloksena on klassinen ja tyylikäs ulkoasu, joka ei koskaan vanhene. Tämä on haulikko, joka on samaan aikaan luotettava, turvallinen ja hyvin suuntautuva. Kaliiperi 12/76. Vaihtoehtoisesti joko kiinteät- tai vaihtosupistajat (OC HP).

SUOSITUSHINTA 6229 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

10x5,5

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

660 mm

710 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

37/59

Laukaisumekanismi

Laukaisumekanismi on erittäin luotettava V-muotoisten iskurijousien ja palautuvien iskurien ansiosta, jotka takaavat terävän ja nopean liipaisun.

Triblock-järjestelmä

Piiput on sovitettu yhteen uuden Beretta Triblock -järjestelmän ansiosta, jotta saadaan aikaan ylivoimainen esteettisyys ja tyylikkyys, jotka heijastavat klassisten demibloc-haulikoiden tyyliä. Putkien kapenevan profiilin valmistuksessa käytetty huolellisuus parantaa vaistomaista tähtäämistä.

Tyylikäs ja klassinen muotoilu

Yllättävän kevyt ja helppokäyttöinen uusi 486 Parallelo yhdistää parhaan aseseppäperinteen viehätyksen nykyaikaiseen ja innovatiiviseen teknologiaan. Tuloksena on klassinen ja tyylikäs ulkonäkö, joka ei koskaan vanhene. Haulikko, joka on samalla luotettava, turvallinen ja tarkka tuliase.

Turvallinen ja luotettava

Ainutlaatuinen Beretta-varmistin estää aseen laukeamisen vahingossa, kun haulikko on poikkeavassa asennossa (täysin ylösalaisin tai suunnattu alaspäin/ylöspäin yli 90°) tai jos haulikko putoaa.

Steelium-piiput takaavat korkean suorituskyvyn

486 Paralello haulikossa on kuuluisat Steelium-piiput, jotka on valmistettu kolmiseosteisesta teräksestä. Erityinen Optimabore HP -geometria, jossa on 80 millimetrin ylimenokartio, mikä on suunniteltu takaamaan erinomaisen suorituskyvyn ja aina täydellisen yhdenmukaisen kuvion kaikentyyppisillä patruunoilla, vähentäen samalla tuntuvaa rekyyliä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero