Beretta 686 Silver Pigeon I

Beretta 686 Silver Pigeon I

Beretta 686 Silver Pigeon I on klassinen päällekkäispiippuinen metsästyshaulikko, jonka hopeanväriseksi viimeistellyssä lukon kehyksessä on hienostunut kaiverrus. Erinomainen yleishaulikko hienolla pähkinäpuisella tukilla. Saatavilla myös vasenkätisellä tukilla.

SUOSITUSHINTA 2245 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

6x6

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

660 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

36.5/57,5

Erinomainen ballistiikka

Tunnetut ja erittäin hyväksi havaitut Steelium-piiput, jotka on valmistettu kolmiseosteisesta teräksestä ja yhdistetty Optimachoke HP -supistajiin, takaavat erinomaisen suorituskyvyn kentällä. Erityinen geometria, jossa on 80 mm:n ylimenokartio, on suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä ja tarkkoja laukauksia sekä vähentämään rekyyliä ja piipunsuun nousua.

Hienostunutta kauneutta

Elegantti kaiverrus on tehty huippuluokan viisiakselisella lasertekniikalla. Kaiverruksessa yhdistyy upeat riista-aiheiset maisemat sekä floral -kuviointi.

Legendaarinen luotettavuus

Silver Pigeon toistaa 680-alustalle tyypillisen legendaarisen luotettavuuden ja minimaaliset huoltovaatimukset erittäin luotettavan ja tukevan ulosheittojärjestelmän ansiosta.

Tarkoin valikoidut pähkinäpuut

Tukki on tehty AA-luokan pähkinäpuusta, joka on käsitelty kiiltäväksi korostaen puun syitä. Pintakäsittely auttaa puuta kestämään paremmin sadetta ja kosteutta. Lisäksi hienostunut karhennus kahvassa ja etutukissa, takaa sekä kauneuden että pitävän otteen kaikissa olosuhteissa.

Extralight® perälevy

Extralight® perälevy on 30% kevyempi kuin vakiomalli ja sen kulutuksenkestävyyttä on parannettu, samoin kuin säänkestävyyttä. Tämä takaa erinomaisen rekyylinvaimennuksen ja asetta on siten miellyttävämpi käyttää. Aseen tukin valinnassa on huomioitu korkean laadun lisäksi puun paino ja tiheys. Samalla tukin onteloa on kasvatettu, mikä mahdollistaa 129 gramman kevennyksen verrattuna toisiin Berettan haulikoihin. Tämä takaa täydellisen tasapainon myös lyhytpiippuisissa haulikoissa.

686 Silver Pigeon I Vittoria

Beretta Silveri Pigeon I Vittoria naistenhaulikko on päivitetty versio jo legendaarisesta Beretta Silver Pigeon mallistosta. Tähän My-19 vuoden malliin on päivitetty Steelium Optima Bore HP -piiput, ja myös supistajat ovat vaihtuneet 7cm pitkiin Optima HP -supistajiin taaten paremman kuvioinnin.

2245€

686 Silver Pigeon I Sporting

Beretta 686 Silver Pigeon I Sporting on Pigeon -sarjan urheiluammuntaan valmistettu versio. Se poikkeaa metsästysmallista painoltaan. Lisäpaino on seurausta leveämmästä tähtäinkiskosta ja suuremmista tukeista. Yksi liipaisin. Manuaalitoiminen varmistin, jossa laukaisujärjestyksen valinta. Lukkokehys on niklattu. Kaliiperi 12/76, mukana 5 vaihtosupistajaa.

2410€

686 Silver Pigeon I Adjustable

Beretta Silver Pigeon I Adjustablen säädettävä vetopituus tuo mallille lisää ulottuvuutta, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti nuorille ja kasvaville metsästäjille. Säätömekanismi on entistä käyttäjäystävällisempi ja säädettävän vetopituuden ansiosta asetta voi todella käyttää koko sen käyttöiän ajan. Säätämisen helpottamiseksi on lisäksi tarjolla useita erilaisista materiaaleista valmistettuja ja eripaksuisia perälevyjä. Ase on täysin optimoitavissa eri ampumatilanteisiin ja vuodenaikojen vaatimaan vaatetukseen sopivaksi.

2489€

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero