Beretta 687 EELL Classic

Beretta 687 EELL Classic

687 EELL Classic on kaikkein kehittynein Berettan 680-sarjan päällekkäispiippuisista haulikoista. Hopeanväriseksi viimeistelty lukon kehys, hienostuneet kaiverrukset ja valikoidusta pähkinäpuusta valmistettu tukki tekevät tästä todellisen perhekalleuden.

SUOSITUSHINTA 10159 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

6x6

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

670 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

35/55

Hienostunut viimeistely

Käsin luodut lintuaiheiset kaiverrukset lukkorungossa tuovat hienostunutta estetiikkaa ampumaradalle ja metsälle.

Steelium-piiput takaavat korkean suorituskyvyn

687 EELL Classic haulikossa on kuuluisat Steelium-piiput, jotka on valmistettu kolmiseosteisesta teräksestä. Erityinen Optimabore HP -geometria, jossa on 80 millimetrin ylimenokartio, mikä on suunniteltu takaamaan erinomaisen suorituskyvyn ja aina täydellisen yhdenmukaisen kuvion kaikentyyppisillä patruunoilla, vähentäen samalla tuntuvaa rekyyliä.

Luotettava varmistin

Äärimmäisen luotettava varmistin on saatavilla paitsi manuaalisena, myös automaattisena. Varmistimen yhteydessä on selkeä piipunvalitsin.

Täydellinen tasapaino

Huolellisesti sinistetyt ja kiillotetut piiput ovat paitsi kestäviä, myös täydellisesti tasapainotettuja.

Supistajat jotka ovat valmiina kaikkeen

Erittäin lujasta teräksestä valmistetut Beretta Optimachoke HP -supistajat tarjoavat vertaansa vailla olevan korroosionkestävyyden ja teräshaulien kestävyyden. Optimachoke HP -supistajia on saatavana sisäisenä tai pidennettynä versiona, ja niitä löytyy eri kokoonpanoja lajin mukaan. Lisäksi on saatavana erityinen Black Edition -versio, jossa on kiillotettu viimeistely. Paradox-versiossa on sisäiset rihlat, jotka maksimoivat haulien hajonnan lyhyillä ja erittäin lyhyillä etäisyyksillä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero