Beretta 687 Silver Pigeon III

Beretta 687 Silver Pigeon III

687 Silver Pigeon III -haulikko on elegantti kehitysversio Silver Pigeon I -haulikosta. Ase on tarkoitettu metsästäjille, jotka haluavat tehokkaasti toimivan ja ehdottoman luotettavan 680-alustan yhdistettynä houkuttelevaan ulkonäköön ja huippulaadukkaisiin puuosiin aseen tukissa.

SUOSITUSHINTA 2679 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

6x6

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

670 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

38/60

Erinomainen ballistiikka

Tunnetut ja erittäin hyväksi havaitut Steelium-piiput, jotka on valmistettu kolmiseosteisesta teräksestä ja yhdistetty Optimachoke HP -supistajiin, takaavat erinomaisen suorituskyvyn kentällä. Erityinen geometria, jossa on 80 mm:n ylimenokartio, on suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä ja tarkkoja laukauksia sekä vähentämään rekyyliä ja piipunsuun nousua.

Hienostunutta kauneutta

Arvostettu kaiverrus on tehty huippuluokan viisiakselisella lasertekniikalla. Silver Pigeon III- ja V-kaiverrukset on koristeltu erityisellä kimalluksella, joka luo kauniin kontrastin ja korostaa näin kukka-aiheita ja mieleenpainuvia metsästyskohtauksia. Tukki ja etutukki on valmistettu valikoidusta pähkinäpuusta, jonka hienoa puunkuviota korostaa öljypinnoite. Lisäksi hienostunut karhennus erottaa nämä kaksi osaa toisistaan, taaten sekä kauneuden että pitävän otteen kaikissa olosuhteissa.

Legendaarinen luotettavuus

Silver Pigeon toistaa 680-alustalle tyypillisen legendaarisen luotettavuuden ja minimaaliset huoltovaatimukset erittäin luotettavan ja tukevan ulosheittojärjestelmän ansiosta.

Tarkoin valikoidut pähkinäpuut

Tukki on tehty AA½-luokan pähkinäpuusta, joka on käsitelty kiiltäväksi korostaen puun syitä. Pintakäsittely auttaa puuta kestämään paremmin sadetta ja kosteutta. Lisäksi hienostunut karhennus kahvassa ja etutukissa, takaa sekä kauneuden että pitävän otteen kaikissa olosuhteissa.

20mm Microcore perälevy

Microcore® on Berettan kehittämä innovatiivinen perälevy, joka perustuu vuosikymmenien kokemukseen metsästys- ja ampumaradoilla ympäri maailmaa. Pehmeä, kevyt ja mukautuva Microcore-perälevy on valmistettu avosoluisesta polyuretaanista, ja siinä yhdistyvät keveys ja suorituskyky.

686 Silver Pigeon III Vittoria B-fast

Suositun Silver Pigeon -sarjan se parempi malli. Naisille suunniteltu haulikko on varustettu upeilla pähkinäpuilla ja riista-aiheisilla kaiverruksilla. Toiminnallisuuden takaa naisille muotoiltu tukki, jossa harjakorkeutta on nostettu nopeamman maalinhallinnan saavuttamiseksi. Perän vetopituutta on lyhennetty ja pistoolikahvaa on jyrkennetty niin että liipaisinsormi asettuu paremmin liipaisimelle.

SUOsitushinta 3239 €

686 Silver Pigeon III Sporting

Silver Pigeon III edustaa uutta laatuhyppäystä Silver Pigeonin päällekkäispiippuisten mallistossa. Omistettu alati kasvavalle ryhmälle metsästäjiä, jotka haluavat haulikkonsa erottuvan edukseen.

suositushunta 2969 €

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero