Beretta 687 Silver Pigeon V

Beretta 687 Silver Pigeon V

Silver Pigeon kehittyy V-version kanssa, joka on Berettan huippu "tavallisten" päällekkäispiippuisten haulikoiden sarjassa. Sen tehokkuus, luotettavuus ja vähäiset huoltotarpeet periytyvät legendaarisesta 680 -sarjasta. Silver Pigeon V -mallille on tunnusomaista uusi ulkoasu ja erinomainen puulaatu. Kaiverruksissa on käytetty viimeisintä viisiakselista laserteknologiaa, joka on mahdollistanut myös pyöristetyt kaiverrukset lukonkehykseen, top leveriin, liipaisinkaareen, lukonkehykseen ja etutukin vapauttimeen. Kiiltävä viimeistely parantaa 3. luokan puun syiden esilletuloa ja suojaa tukkia sateelta ja kosteudelta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät Steelium Optimabore HP monimetallipiippuihin, tarjoten erinomaisen ballistiikan. Haulikko on saatavissa 12 ja 20 kaliiperin vaihtoehdoilla. Säädettävä poskipakka on myös mahdollista saada. 687 Silver Pigeon V on haulikko heille, jotka haluavat erottua joukosta haulikolla, joka ei ole koskaan lakannut kehittymästä 30 vuoden aikana. Siitä on tullut laadun ja tyylikkyyden ikoni, melkein samalla tasolla kuin Premium haulikot.

SUOSITUSHINTA 4619 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Tähtäinkisko

6x6

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

35/55

Pähkinäpuutukit lähes premium-luokkaa

Tukki on tehty AAA-luokan pähkinäpuusta, joka on käsitelty kiiltäväksi korostaen puun syitä. Pintakäsittely auttaa puuta kestämään paremmin sadetta ja kosteutta. Etu- ja takatukki on karhennettu tuomaan lisäpitoa. Haulikko on myös saatavissa säädettävällä perällä.

Legendaarinen 680-sarjan lukonkehys

Legendaarisesta 680-sarjasta oleva lukonkehys on tuotu nyt 687 Silver Pigeon V -haulikkoon. Se on tunnettu matalasta ja tyylikkäästä muotoilusta, jossa vahva kehys on yhdistetty laadukkaaseen sulkumekanismiin. Lukonkehystä koristavat hienot kaiverrukset, jotka yltävät aina lukonkehyksen pohjaan, josta ne jatkuvat liipasinkaareen ja etutukin vapauttimeen saakka.

Klassinen haulikko kehittyy modernin teknologian ansiosta

Tässä haulikossa Beretta käytti kaikista moderneinta viisiakselista laserteknologiaa luodessaan kaiverrukset pyöristetyille pinnoille, säilyttäen samalla täydellisen jatkuvuuden myös kehyksen reunoilla. Tämä on yleensä tyypillistä vain arvokkaissa premium-haulikoissa. Haulikossa on myös kullattu liipaisin. Piipunvalitsin on sijoitettu varmistimen sisään, josta piipunvalinta on helppo ja nopea tehdä ennen ensimmäistä laukausta. Äärimmäisen luotettava ja kestävä ulosheittojärjestelmä, joka on tullut tunnetuksi jo 680 -alustasta. Tämä alusta on ollut käytössä yli miljoonassa haulikossa yli 30 vuoden aikana.

Steelium-piiput takaavat korkean suorituskyvyn

687 Silver Pigeon V haulikossa on kuuluisat Steelium-piiput, jotka ovat valmistettu kolmiseosteisesta teräksestä. Metsästyshaulikkoon on saatavissa piiput 71-76cm / 28"30" pituuksilla jotka ovat kylmätaotut pitkällä ylimenokartiolla. Erityinen Optimabore HP -geometria, jossa on 80 millimetrin ylimenokartio, mikä on suunniteltu takaamaan erinomaisen suorituskyvyn ja aina täydellisen yhdenmukaisen kuvion kaikentyyppisillä patruunoilla, vähentäen samalla tuntuvaa rekyyliä. 70mm Optimachoke HP -supistimet ovat teräshaulikelpoiset.

20mm Microcore perälevy

Microcore® on Berettan kehittämä innovatiivinen perälevy, joka perustuu vuosikymmenien kokemukseen metsästys- ja ampumaradoilla ympäri maailmaa. Pehmeä, kevyt ja mukautuva Microcore-perälevy on valmistettu avosoluisesta polyuretaanista, ja siinä yhdistyvät keveys ja suorituskyky.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero