Beretta 690 Ultraleggero

Beretta 690 Ultraleggero

Beretta Ultraleggero on tarkoitettu metsästäjille, jotka haluavat kevyen haulikon mukaan metsästysmatkoille joko Lapin erämaihin tai ulkomaille. Keveytensä ansiosta ase sopii myös muille grammanviilaajille.

SUOSITUSHINTA 2769 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

20

Tähtäinkisko

6x6

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

660 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

35/55

Klassinen Berettan lukkokehys

Klassinen Berettan lukonkehys on yleisesti tunnettu tyylikkäästä ja elegantista muotoilusta, eikä Ultraleggero tee siinä poikkeusta. Lukonkehys on kehitetty legendaarisesta 690-sarjasta, ja sen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen sulkujärjestelmä ikonisilla puolisuunnikkaan muotoisilla olakkeilla ja kahdella kartiomaisella sulkukorvakkeella. Laajojen tutkimusten ja testien jälkeen Beretta onnistui luomaan lukkokehyksestä kevennetyn version, joka takaa Berettan luotettavuuden ja laadun kaikilla patruunatyypeillä, mukaan lukien magnum-patruunat. Innovaatiot tuotekehityksessä ovat olleet uraauurtavia, aivan kuten hiilikuidun käyttö pyöräily- ja moottoriurheilumaailmassa. Haulikon painon vähentämiseksi useissa osissa on käytetty alumiinia mm. laukaisukoneiston rungossa ja etutukissa. Lisäksi piippujen välikisko on kokonaan poistettu. Kokonaisuudessaan paino on vähentynyt 404 grammaa 690-sarjalaisesta. Haulikon kokonaispaino on 2,8kg 61cm piipuilla.

Ejektorijärjestelmä & piippu

Äärimmäisen luotettava ja kestävä ejektorijärjestelmä on 694-alustasta tuttu, aikojen saatossa hyväksi havaittu ratkaisu. Ultraleggero -haulikoiden kaikissa kaliipereissa on uusitut, kromi- ja molybdeeniseosteräksestä valmistetut Beretta Steelium Optima HP -piiput, joiden valmistuksen keskeisiä vaiheita ovat syväporaus, kylmätaonta ja alipainepäästö. Piippupituudet ovat 66, 71 ja 76 cm. Piippujen erityiseen geometriaan kuuluu pidennetty 80 mm:n ylimenokartio. Geometria tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tasaisen täydelliset osumakuviot, ja lisäksi se vähentää rekyyliä ja piipun nousua.

Keveys prioriteettina

Haulikon painon vähentämiseksi useissa osissa on käytetty alumiinia mm. laukaisukoneiston rungossa ja etutukissa. Lisäksi piippujen sivukisko on kokonaan poistettu. Kokonaisuudessaan paino on vähentynyt 404 grammaa 690-sarjalaisesta. Haulikon kokonaispaino on 2,8 kg 61cm piipuilla.

Uudelleen muotoiltu etutukki

Uudistettu etutukki ja sen muotoilu mahdollistavat entistä pehmeämmän avauksen. Etutukin kiinnitysmekanismi on myös uudelleen muotoiltu ja se koostuu eteenpäin asennetusta vapautussalvasta, joka on erillinen etutukista. 6 x 6 mm:n ventiloitu tähtäinkisko, jossa on tarkkuutta parantava ja heijastuksia vähentävä karhennus sekä pyöreä teräksinen etutähtäin, on selkeä viittaus Berettan kaikkein hienoimpiin päällekkäispiippuisiin haulikkomalleihin.

Extralight® perälevy

Extralight® perälevy on 30% kevyempi kuin vakiomalli ja sen kulutuksenkestävyyttä on parannettu, samoin kuin säänkestävyyttä. Tämä takaa erinomaisen rekyylinvaimennuksen ja asetta on siten miellyttävämpi käyttää. Aseen tukin valinnassa on huomioitu korkean laadun lisäksi puun paino ja tiheys. Samalla tukin onteloa on kasvatettu, mikä mahdollistaa 129 gramman kevennyksen verrattuna toisiin Berettan haulikoihin. Tämä takaa täydellisen tasapainon myös lyhytpiippuisissa haulikoissa.

690 Ultraleggero Vittoria

Naisten malli upeasta Ultraleggero -haulikosta. Beretta Ultraleggero on tarkoitettu metsästäjille, jotka haluavat kevyen haulikon mukaan metsästysmatkoille joko Lapin erämaihin tai ulkomaille. Keveytensä ansiosta ase sopii myös muille grammanviilaajille.

suositushinta 2999 €

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero