Beretta SO10

Beretta SO10

Beretta SO10 on takuulla yksi maailman hienoimmista haulikoista. Tämän käsintehdyn haulikon yksityiskohtien laadusta ei tingitä tippaakaan. Silmä lepää tämän aseen upeissa kaiverruksissa ja tukkipuiden laadussa.

SUOSITUSHINTA 74000 €

Saatavissa olevat kaliiperit

.410

12

20

28

Takuu

1+2 vuotta

Patruunapesän pituus

70 mm

76 mm

Piipun pituus

670 mm

710 mm

760 mm

Tähtäinkisko

Tapered

Mestariteos

Käsin viimeistelty lukkorunko ei sisällä yhtään valettua tai hitsattua osaa, vaan se on koneistettu äärimmäisellä tarkkuudella ja viimeistelty Berettan parhaiden aseseppien toimesta.

Premium-tukit yksilöllisillä mitoilla

SO10:n tukit on valmistettu korkeimman luokan pähkinäpuusta asiakkaan mittojen mukaan. Perä on valittavissa pistoolikahvaisena tai klassisena englantilaisena mallina. Tukin karhennus ja öljyviimeistely ovat taattua Beretta-käsityötä. SO10 on syystäkin aseharrastajan kruununjalokivi.

Upeat kaiverrukset

Ruuviton ja pinnitön lukkokehys on täydellinen pohja kauniille kaiverruksille, jotka Berettan parhaat kaivertajat luovat asiakkaan toiveiden mukaan halutulla teemalla.

Innovatiivinen lukitus

Beretta SO10 toimii sulavasti ja luotettavasti niin avattaessa kuin suljettaessakin. Äänettömästi sulkeutuva päällekkäispiippuinen haulikko on äärimmäisen luotettava aseseppien taidonnäyte, johon voit luottaa sataprosenttisesti kaikissa tilanteissa.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero