SO5

SO5

Tätä aitoa sivulukkoista haulikkoa pidetään yhtenä markkinoiden parhaista kilpa-aseista. Piiput on valmistettu Boehler Antisit -teräksestä. Lukkokehys on viimeistelty upeilla arabeskikaiverruksilla. Beretta SO5 valmistetaan Berettan premium-aseosastolla asiakkaan omien mittojen mukaan.

SUOSITUSHINTA 36000 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Takuu

1+2 vuotta

Patruunapesän pituus

70 mm

Piipun pituus

710 mm

760 mm

810 mm

Tähtäinkisko

10x10

Moninkertainen olympiavoittaja

Viisi kultamitalia viisissä olympialaisissa – Beretta SO5:n suorituskyky puhuu puolestaan. Sivulukkoinen kilpahaulikko on optimoitu maailman parhaiden kilpa-ampujien tarpeisiin.

Korkealuokkainen kokonaisuus

Aseen materiaalit ovat yhtä korkealuokkaisia kuin sen viimeistelykin. Kylmätaotut Boehler Antinit -teräspiiput ovat poikkeuksellisen kestäviä ja korroosiosuojattuja, ja ne takaavat täydellisen osumakuvion joka laukauksella.

Premium-tukit yksilöllisillä mitoilla

Matalaprofiilinen sivulukkoinen runko viimeistelee suorituskyvyn kilpailutilanteissa laajemman näkökentän ansiosta. Tarkkaan valitut pähkinäpuutukit räätälöidään ampujan omien mittojen mukaan ja tukin karhennus on taattua Beretta-käsityötä.

Kustomoitu aselaukku juuri sinulle

Näiden taideteosten säilytykseen tarkoitetut kotelot on valmistettu käsityönä mustasta, karkeasta nahasta tammikehyksessä, jossa on messinkiset kulmat. Eebenpuu-puhdistussarja täydentää varustusta. Jokainen PB Selection -kotelo valmistetaan Gardone Val Trompian ateljeessa Italiassa, samassa paikassa, jossa ase suunnitellaan, kaiverretaan, viimeistellään ja kootaan. Täällä Pietro Berettan italialaiset käsityöläiset rakentavat jokaisen mittatilaustyönä valmistetun kotelon tyhjästä, puukehyksestä sisä- ja ulkokankaan kiinnitykseen.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero