Beretta SO6 EELL

Beretta SO6 EELL

SO-sarjasta tutut sivulukot sekä matalaprofiilinen runko ovat myös SO6:n tunnusomaisia piirteitä. Eksklusiivinen ase saa viimeisen, uniikin muotonsa asiakkaan omien mittojen ja mieltymysten mukaan. Lukkokehyksen upeat kaiverrukset luovat viimeisen silauksen tähän eleganttiin ja ainutlaatuiseen aseeseen.

SUOSITUSHINTA 45000 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Takuu

1+2 vuotta

Patruunapesän pituus

70 mm

76 mm

Piipun pituus

670 mm

710 mm

760 mm

Tähtäinkisko

10x8

Uniikki sivulukkomekanismi

Beretta SO6:n sivulukot voi avata käsin, jotta laukaisumekanismin puhdistaminen ja säätäminen hoituu vaivatta. Ase on viimeistelty sisältä yhtä huolellisesti kuin ulkoakin.

Premium-tukit yksilöllisillä mitoilla

SO6:n tukit on valmistettu korkeimman luokan pähkinäpuusta asiakkaan mittojen mukaan. Perä on valittavissa pistoolikahvaisena tai klassisena englantilaisena mallina. Tukin karhennus ja öljyviimeistely ovat taattua Beretta-käsityötä.

Kiinteät tai vaihtosupistajat

Beretta SO6 on kustomoitavissa kaikin tavoin, myös supistajien osalta. Voit valita haluamasi kiinteät supistukset tai vaihtosupistajat.

Kustomoitu aselaukku juuri sinulle

Jokainen PB Selection -kotelo valmistetaan Gardone Val Trompian ateljeessa Italiassa, samassa paikassa, jossa ase suunnitellaan, kaiverretaan, viimeistellään ja kootaan. Täällä Pietro Berettan italialaiset käsityöläiset rakentavat jokaisen mittatilaustyönä valmistetun kotelon tyhjästä, puukehyksestä sisä- ja ulkokankaan kiinnitykseen. Jokainen PB Selection -aseen omistaja voi valita koteloonsa laajan valikoiman kankaita, nahkoja, värejä, inserttejä ja grafiikkaa, jotka heijastavat hänen persoonallisuuttaan kaikin tavoin.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero