Beretta 1301 Comp Pro

Beretta 1301 Comp Pro

Uuden tukin tarjoaman mukavuuden, vakauden, erittäin nopean ja turvallisen latausjärjestelmän sekä uuden ylimitoitetun hallintalaitteiston ansiosta 1301 Comp Pro on vakiokokoonpanossaan kilpailukykyisin dynaaminen ampuma-alusta, mutta siinä on myös runsaasti mahdollisuuksia yksilöllisiin muokkauksiin, minkä vuoksi se on erittäin kysytty vaativimpienkin ampujien keskuudessa.

SUOSITUSHINTA 1930 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Supistajat

OCHP

Patruunapesän pituus

76 mm

Takuu

1+2 vuotta

Piipun pituus

535 mm

610 mm

Tähtäinkisko

10x8

Kehitetty yhdessä johtavien practical ampujien kanssa

1301 Comp Pro on paras olemassa oleva alusta practical-ammuntaan jo vakioversiossa. Laaja valikoima mahdollisia räätälöintimahdollisuuksia tekee siitä "räätälöidyn" haulikon. Mukavalla, vakaalla ja tasapainoisella tukilla, erittäin nopealla ja turvallisella latausjärjestelmällä, uudella latauskammella ja vapauttimella sekä 10 + 1 patruunan lippaalla varustettu 1301 Comp Pro mukautuu jokaisen ampujan tarpeisiin.

Suurennetut hallintalaitteet

Kaikki hallintalaitteet on keskitetty lentokonealumiinista valmistetun kehyksen oikealle puolelle. Hallintalaitteiden suuri koko mahdollistaa nopeamman käytön: salvan kahvassa ja laukaisimessa on leveä ruudullinen profiili, kun taas laajennettu latausaukko helpottaa patruunoiden asettamista. Nostimessa on järjestelmä, joka pitää sen ylhäällä ja luo siten eräänlaisen "rampin" patruunoille, mikä samalla poistaa peukalon puristumisriskin.

Kick-Off Plus

1301 Comp Pro sisältää uuden polymeerisen tukin Kick-Off Plus -järjestelmällä, joka lieventää tehokkaasti ensimmäistä rekyylipiikkiä ja vähentää koettua rekyyliä jopa 40 %. Elastomeerivaimennin vähentää toista rekyylipiikkiä, piipunsuun hyppäämistä ja luistin liikkeestä aiheutuvaa tärinää.

B-Steady

B-Steady-järjestelmä jakaa tukin kahteen osaan: Rekyyliä vaimentava kohta on takatukin etuosassa ja liikkuu yhdessä kyynärvarren kanssa, joka voi vapaasti liikkua taaksepäin jättäen perän vakaaksi ja välttäen ärsyttävän hankauksen poskea vasten. Poski pysyy paikallaan ja lepää täydellisesti menettämättä koskaan tulilinjaa.

Soft Comb ja Comfort Grip

Poskipakan pehmeä Soft Comb -insertti on hellävarainen poskea vasten, ja kuminen Comfort Grip -pinnoite parantaa pistoolikahvan herkkyyttä ja pitoa.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero