1301 Comp

1301 Comp

1301 Comp on puoliautomaattinen kilpailuhaulikko, joka on optimoitu practical- tai tactical-ammuntaan. Siinä yhdistyvät Berettan kokemus urheiluhaulikoista sekä yhtiön taktinen osaaminen.

SUOSITUSHINTA 1390 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Supistajat

OCHP

Patruunapesän pituus

76 mm

Takuu

1+2 vuotta

Piipun pituus

535 mm

610 mm

Tähtäinkisko

10x8

Valmiina practical-ammuntaan

Beretta 1301 Comp -puoliautomaattihaulikko on suunniteltu menestymään tactical-kilpailuissa alusta asti. Siinä yhdistyvät Berettan parhaiden urheiluhaulikoiden teknologia ja vaativimpien toiminta-ampujien vaatimukset, ja sen suorituskyky on nopea, käsiteltävyys kuin unelma ja suuret hallintalaitteet takaavat helpon käyttökokemuksen. Sitä on saatavana kahdella piipunpituudella (21" ja 24"), ja sen lukkorungossa on kiskokiinnitysmahdollisuus, joten siihen voidaan asentaa optiikka tai taktinen tähtäyslaite ilman aseseppätöitä. Optimabore HP -vaihtosupistajan ansiosta se voidaan mukauttaa myös muihin käyttötarkoituksiin, ja se toimii aina kuin Beretta.

Salamannopeaa ammuntaa

1301 Compissa on Berettan oma Blink-kaasumäntäjärjestelmä, jonka ansiosta se ampuu neljä laukausta alle sekunnissa, eli 36 % nopeammin kuin mikään muu merkki. Hallintalaitteet on ylimitoitettu, jotta 1301:n käyttö on nopeaa ja helppoa: lukko, sekä lataus- ja heittoaukot ovat ylimitoitettuja, jotta niiden käyttö on helppoa ja intuitiivista myös kilpailutilanteessa.

Erittäin kestävä Steelium-piippu

1301 Compin piippu on valmistettu Steeliumista, Berettan omasta terässeoksesta, joka on suunniteltu antamaan ensiluokkaista suorituskykyä jopa kymmenien tuhansien laukausten jälkeen. Piipussa on asteittainen, leveä urheilukisko, joka minimoi heijastuksen, ja siinä on sekä keski- että etukuitutähtäin, mikä mahdollistaa vaistomaisen tähtäyksen useimmissa valaistusolosuhteissa. Optimabore HP -supistusjärjestelmän ansiosta 1301 tarjoaa vertaansa vailla olevan ballistisen suorituskyvyn ja vakiokuvion panoksesta riippumatta.

Luokkansa paras toiminnallinen tukki

Maailmanlaajuisesti sotilas- ja poliisivoimien kanssa työskennellyt Beretta tarjoaa sinulle vuosikymmenten kokemuksen ampuma-aseiden rakentamisesta, jotka täyttävät ammattilaisampujien tiukimmatkin vaatimukset. 1301 välittää tämän kokemuksen, sillä sen lyhyt tukki on varustettu erittäin luistamattomalla pinnoituksella, joka takaa miellyttävän käsiteltävyyden kilpailun rasituksessa. Myös vetopituus on käyttäjän säädettävissä, eli tämä haulikko antaa sinulle parhaan istuvuuden ampumistyylistä, vaatteiden paksuudesta tai vartalon koosta riippumatta.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero