Beretta A400 Lite Camo Max-5

Beretta A400 Lite Camo Max-5

Puoliautomaattisessa haulikossa yhdistyvät Kick-Off Plus -rekyylinvaimennus ja vertaansa vailla oleva Beretta Steelium -piippu sekä upea paketti älykkäitä ja kevyitä polymeeriratkaisuja. Täydellinen yhdistelmä voimaa, ketteryyttä, tarkkuutta ja teknologiaa. MAX-5-naamiointikuvio sulautuu ympäristöönsä erinomaisesti.

SUOSITUSHINTA 1490 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Tukin väri

Camo Max 5

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

660 mm

710 mm

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäinkisko

6x6

Lataa silmänräpäyksessä

B-Link kaasumäntätoiminen latausjärjestelmä on maailman luotettavin. Tämän järjestelmän teho yhdistettynä rotaatiotoimisen lukon tarkkuuteen takaa nopean, luotettavan ja älykkään syklin. Nopea kuin silmänräpäys: siitä nimi B-Link. Huoltotarve on kaikkien aikojen alhaisin, ja aseen puhdistaminen on äärimmäisen helppoa, nopeaa ja turvallista.

Helppo puhdistaa ja huoltaa

Beretta A400 -puoliautomaatti on koottu hyvin pienestä määrästä komponentteja. Se jakautuu viiteen pääosaan, joten se on helppo purkaa ja puhdistaa. Helppo puhdistus edistää huoltoa, mikä puolestaan takaa luotettavuuden pitkällä aikavälillä.

Rekyyliä vähentävä lukko

Rotaatiotoiminen lukko vähentää entisestään koettua rekyyliä suuntaamalla laukauksen tuottaman energian tasaisesti ampujan olkapäähän. Tämä minimoi piipunsuun nousua ja parantaa haulikon vakautta seuraavissa laukauksissa.

Magnum-yhteensopiva

Nyt voit metsästää kevyimmistä kyyhkyspanoksista aina raskaimpiin 3" vesilintupanoksiin luotettavalla suorituskyvyllä. Yhteensopiva lyijy-, teräs- ja HP-teräshaulien kanssa.

A400-malli joka tarpeeseen

Kaikki A400-sarjan haulikot on varustettu Berettan kehittyneimmällä teknologialla. Jokaiseen tarpeeseen löytyy oma A400-malli, ja minkä tahansa valitsetkin, Steelium Optimabore HP -piipun tarkkuus, Kick-off-iskunvaimennusjärjestelmä sekä B-Link-kaasukäyttöjärjestelmän luotettavuus ja kestävyys ovat taattuja. Tutustu kaikkiin malleihin ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero