A400 Upland

A400 Upland

A400 Upland on ensimmäinen Berettan haulikko, jossa on innovatiivinen puutukki ja Kick-Off Plus -teknologia, joka vähentää rekyyliä jopa 50%. Nikkelipinnoitettua lukkolaitetta täydentää hieno riistakaiverrus. Pistoolikahvan ja etutukin uusi muotoilu parantaa käyttömukavuutta ja korostaa kokonaisilmettä sekä uutta virtaviivaista muotoilua. A400 Upland on loistava yhdistelmä uusinta teknologiaa ja klassista ulkoasua kaikille metsästäjille, jotka etsivät parasta mahdollista ampumakokemusta.

SUOSITUSHINTA 1990 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Supistajat

OCHP

Patruunapesän pituus

76 mm

Takuu

1+2 vuotta

Piipun pituus

660 mm

710 mm

760 mm

Tähtäinkisko

6x6

Upea muotoilu

Niklattu lukonkehys on viimeistelty aistikkaalla metsästysaiheisella kaiverruksella. Pistoolikahvan ja etutukin uusi muotoilu parantavat aseen käyttömukavuutta ja korostavat sen uutta solakkaa yleisilmettä.

Lataa silmänräpäyksessä

B-Link kaasumäntätoiminen latausjärjestelmä on maailman luotettavin. Tämän järjestelmän teho yhdistettynä rotaatiotoimisen lukon tarkkuuteen takaa nopean, luotettavan ja älykkään syklin. Nopea kuin silmänräpäys: siitä nimi B-Link. Huoltotarve on kaikkien aikojen alhaisin, ja aseen puhdistaminen on äärimmäisen helppoa, nopeaa ja turvallista.

Kick-off Plus

Puinen Kick-off Plus perä vähentää rekyyliä jopa 50 % ja parantaa käyttömukavuutta huomattavasti ulkonäöstä tinkimättä.

Magnum-yhteensopiva

Nyt voit metsästää kevyimmistä kyyhkyspanoksista aina raskaimpiin 3" vesilintupanoksiin luotettavalla suorituskyvyllä. Yhteensopiva lyijy-, teräs- ja HP-teräshaulien kanssa.

A400-malli joka tarpeeseen

Kaikki A400-sarjan haulikot on varustettu Berettan kehittyneimmällä teknologialla. Jokaiseen tarpeeseen löytyy oma A400-malli, ja minkä tahansa valitsetkin, Steelium Optimabore HP -piipun tarkkuus, Kick-off-iskunvaimennusjärjestelmä sekä B-Link-kaasukäyttöjärjestelmän luotettavuus ja kestävyys ovat taattuja. Tutustu kaikkiin malleihin ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero