A400 Xtreme Plus Max-5

A400 Xtreme Plus Max-5

A400 Xtreme Plus -mallissa on Berettan ainutlaatuiset Steelium Plus -piiput, jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa metsästyshaulikoissa ja tarjoavat parhaan mahdollisen haulikuvion kaikilla metsästyslatauksilla sekä vaimentavat entisestään tuntuvaa rekyyliä. Kilpailumaailmasta ammentaen uudessa A400 Xtreme Plus -piipussa on step rib-kisko, jossa on integroitu keskijyvä ja kuituoptinen etujyvä, joilla varmistetaan oikea istuvuus ja tähtäyskuva kaikissa olosuhteissa. A400 Xtreme Plus -mallissa on isommat hallintalaitteet, jotka helpottavat aseen käsittelyä kylmimpinä ja sateisimpina päivinä. Lisänä myös suurennettu syöttöaukko, joka helpottaa lataamista epäsuotuisissa olosuhteissa.

SUOSITUSHINTA 2590 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Supistajat

OCHP

Patruunapesän pituus

89 mm

Takuu

1+2 vuotta

Piipun pituus

660 mm

710 mm

760 mm

Tähtäinkisko

7x7

Suurempi syöttöaukko ja hallintalaitteet

Isot hallintalaitteet ja laajennettu syöttöaukko tekevät käsittelystä varmaa ja nopeampaa säällä kuin säällä.

Supermagnum patruunapesä

89 mm:n patruunapesä on yhteensopiva lyijy-, teräs- ja HP-teräspatruunoiden kanssa aina 3½:een asti. Berettan kaasukäyttöjärjestelmän ansiosta, minkä tahansa tyyppisiä patruunoita voidaan ampua huipputehokkaasti.

Maksimaalinen rekyylinpoisto

Kick-Off Mega on tehokkain nykyisin saatavilla oleva rekyyliä vähentävä järjestelmä. Kolme hydraulista iskunvaimenninta toimivat synergisesti vähentäen koettua rekyyliä, piipun liikkumista ja tärinää jopa 70 %, mikä lisää vakautta, hallintaa ja nopeaa maalinhallintaa. B-Steady-järjestelmä jakaa tukin kahteen osaan: tukkiin ja pistoolikahvaan. Rekryyli tuntuu vain pistoolikahvassa, jolloin tukki pysyy vakaana ja tähtäinkuva ehyenä koko ajan.

Lataa silmänräpäyksessä

B-Link kaasumäntätoiminen latausjärjestelmä on maailman luotettavin. Tämän järjestelmän teho yhdistettynä rotaatiotoimisen lukon tarkkuuteen takaa nopean, luotettavan ja älykkään syklin. Nopea kuin silmänräpäys: siitä nimi B-Link. Huoltotarve on kaikkien aikojen alhaisin, ja aseen puhdistaminen on äärimmäisen helppoa, nopeaa ja turvallista.

A400-malli joka tarpeeseen

Kaikki A400-sarjan haulikot on varustettu Berettan kehittyneimmällä teknologialla. Jokaiseen tarpeeseen löytyy oma A400-malli, ja minkä tahansa valitsetkin, Steelium Optimabore HP -piipun tarkkuus, Kick-off-iskunvaimennusjärjestelmä sekä B-Link-kaasukäyttöjärjestelmän luotettavuus ja kestävyys ovat taattuja. Tutustu kaikkiin malleihin ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero