694

694

Berettan 694 -malli on edelleen kehitetty menestyksekkäästä 692 -sarjasta ja se täydentää kattavaa Berettan urheiluammuntaan suunnattujen haulikoiden valikoimaa. Kokonaan uudelleen suunniteltu haulikko on suunnattu aktiiviselle harrastajalle ja sen ominaisuudet riittävät viemään ampujan harrastajasta ammattilaiseksi. Uudelleen muotoiltu tukki ja kehys on kehitetty urheiluammuntaan, jossa on huomioitu erityisesti maalin hahmottaminen laajemman näkökentän myötä. Täysin uudelleen muotoiltu kehys mahdollistaa nopeat tuplalaukaukset ilman turhaa pään nostamista laukausten välissä. Kehyksen yläpinnan kapea muoto jatkuu yhtenäisenä saumattomasti yhdistettynä tukkipuuhun. Teräksinen top-lever on muotoiltu uudelleen matalammaksi ja käsitelty heijastamattomaksi.

SUOSITUSHINTA 4950 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Patruunapesän pituus

70 mm

76 mm

Piipun pituus

71 / 76 / 81 cm Sporting

76 / 81 cm Trap

74 cm Skeet

Tukin pudotus

71 / 76 / 81 cm Sporting

76 / 81 cm Trap

74 cm Skeet

 

Paranneltu rakenne

Kiillotetut Steelium Plus -piiput yhdistettynä OCHP-supistajiin antavat parhaan mahdollisen peiton kaikilla latauksilla. Aseen luotettavuutta on parannettu myös uudella etutukin rakenteella, jonka raudat on nyt tehty teräksestä. Myös etutukin vapautinjärjestelmä on uusittu ja siinä on käytetty itsestään kiristyvää kiinnitystä mahdollisen väljyyden poistamiseksi. Metallipintoja on myös tukin pinnassa vähemmän kuumenemisen vähentämiseksi useita sarjoja peräkkäin ammuttaessa.

Turvallinen ja varma käsittely

Varmistimen ergonomiaa on parannettu ja sen uudet karhennukset tuovat lisää varmuutta aseen käsittelyyn. Uusittu ejektorijärjestelmä poistaa ammutut hylsyt nopeasti ja luotettavasti.

Luonnollinen ja ergonominen muotoilu

Pistoolikahvan muotoilu takaa luontevan ja vakaan asennon laukaisuun. Ase on saatavilla myös säädettävällä B-Fast poskipakalla. MicroCore (18mm) perälevyllä aseen vetopituus on 375mm. Laadukkaat pähkinäpuiset osat on tehty 2,5+ luokan puusta.

Vaihtosupistajat

Beretta 694 on varustettu viidellä Optima Choke High Performance -vaihtosupistajalla, jotta voit aina valita kilpailuun sopivimmat supistukset.

Täydellinen tasapaino

Aseet lähtevät tehtaalta täydellisen tasapainoisina, mutta voit käyttää lisävarusteina myytäviä painoja niin perässä kuin piipussakin, jotta löydät itsellesi juuri parhaan tasapainotuksen.

694 Sporting Vittoria

Berettan uusi 694 -malli on edelleen kehitetty menestyksekkäästä 692 -sarjasta ja se täydentää kattavaa Berettan urheiluammuntaan suunnattujen haulikoiden valikoimaa.

Kokonaan uudelleen suunniteltu haulikko on suunnattu aktiiviselle harrastajalle ja sen ominaisuudet riittävät viemään ampujan harrastajasta ammattilaiseksi. Uudelleen muotoiltu tukki ja kehys on kehitetty urheiluammuntaan, jossa on huomioitu erityisesti maalin hahmottaminen laajemman näkökentän myötä. Tämä tukki on erityisesti suunniteltu naisille. Täysin uudelleen muotoiltu kehys mahdollistaa nopeat tuplalaukaukset ilman turhaa pään nostamista laukausten välissä. Kehyksen yläpinnan kapea muoto jatkuu yhtenäisenä saumattomasti yhdistettynä tukkipuuhun. Teräksinen top-lever on muotoiltu uudelleen matalammaksi ja käsitelty heijastamattomaksi.

Beretta 694 Sporting on varustettu viidellä Optima Choke High Performance -vaihtosupistajalla, jotta voit aina valita kilpailuun sopivimmat supistukset.

suositushinta 4950 €

694 Trap

Kilpa-ampujille suunniteltu päällekkäispiippuinen haulikko, jonka supistukset ja perän kulma ovat ihanteelliset trap-ammuntaan. Aseen profiili on matala, jotta ampujan ei tarvitse laskea asetta tähtäysten välillä, vaan näkökenttä on laaja ja kiekon löytäminen jyvälle tapahtuu nopeasti.

Beretta 694 Trap on varustettu kiinteillä **/* supistajilla, jotka ovat ihanteelliset trap-ammuntaan.

Suositushinta 4550 €

694 Skeet B-fast

Kilpa-ampujille suunniteltu päällekkäispiippuinen haulikko, jonka supistukset ja perän kulma ovat ihanteelliset skeet-ammuntaan. Aseen profiili on matala, jotta ampujan ei tarvitse laskea asetta tähtäysten välillä, vaan näkökenttä on laaja ja kiekon löytäminen jyvälle tapahtuu nopeasti.

Beretta 694 Skeet on varustettu viidellä Optima Choke High Performance -vaihtosupistajalla, jotta voit aina valita kilpailuun sopivimmat supistukset.

suositushinta 5325 €

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero