Beretta DT11 Black Edition

Beretta DT11 Black Edition

DT11 Black Editionissa on upea musta ulkonäkö, jossa yhdistyvät mattapintaiset ja kiillotetut pinnat, jotka antavat näille haulikoille uskomattoman persoonallisuuden. Se on ensimmäinen Beretta-kilpailuhaulikko, jossa on hiilikuitua oleva liipaisinkoneiston runko ja tähtäinkisko, mikä parantaa painonhallintaominaisuuksia.

SUOSITUSHINTA 10259 €

Takuu

1+2 vuotta

Urheiluammunnan jalokivi

Täydellinen piipun ja lukkokehyksen yläprofiilin muotoilu mahdollistavat vertaansa vailla olevan maalin hallinnan jopa vaistomaisen noston aikana.

Täydellinen tasapaino

Hiilikuitukisko keventää asetta ja säädettävien piippupainojen avulla ase on tasapainotettavissa parhaan balanssin löytämiseksi

Säädettävä liipaisin

Täydellisen ergonomian saavuttamiseksi myös aseen liipaisin on säädettävissä parhaan laukaisutuntuman löytämiseksi. Liipaisimen asennon mikrometrinen säätö onnistuu äärimmäisen yksinkertaisesti.

Steelium Pro -piiput

Steelium Pro -piiput takaavat parhaat laukaisukuviot ja pienemmän rekyyli- ja piipun nousun. Koneistus kolmiseosteisesta teräksestä, syväporaus, kylmätaonta ja tyhjiölaajennus yhdistyvät kolminkertaiseen ylimenokartioon, joka ulottuu 76 mm:n piipussa 450 mm:iin ja takaa tasaisemman ballistiikan. 

Supistajat jotka ovat valmiina kaikkeen

Erittäin lujasta teräksestä valmistetut Beretta Optimachoke HP -supistajat tarjoavat vertaansa vailla olevan korroosionkestävyyden ja teräshaulien kestävyyden. Optimachoke HP -supistajia on saatavana sisäisenä tai pidennettynä versiona, ja niitä löytyy eri kokoonpanoja lajin mukaan. Lisäksi on saatavana erityinen Black Edition -versio, jossa on kiillotettu viimeistely. Paradox-versiossa on sisäiset rihlat, jotka maksimoivat haulien hajonnan lyhyillä ja erittäin lyhyillä etäisyyksillä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero