DT11 Black Pro

DT11 Black Pro

DT11 Black Pro on rakennettu yhteistyössä Berettan ammattiampujatiimin kanssa, ja se tarjoaa loputtoman määrän räätälöityjä istuvuus- ja tasapainovaihtoehtoja. Beretta by TSK -tukki sopii täydellisesti jokaisen ampujan anatomiaan ja auttaa löytämään parhaan kokoonpanon yksilöllisiin tarpeisiin. Kaksi irrotettavaa piipunsuupainoa lisäävät räätälöintimahdollisuuksia. Voit helposti harrastaa trap-, skeet- tai sporting -ammuntaa tällä monipuolisella aseella sen helpon säädön ja räätälöityjen sovitusvaihtoehtojen ansiosta.

SUOSITUSHINTA 12000 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Tähtäinkisko

10x10 Hiilikuitu

Patruunapesän pituus

70 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

760 mm

Takuu

1+2 vuotta

Rajattomat säätömahdollisuudet

DT11 Black Pron Beretta by TSK -tukki on täysin mukautettavissa kehon anatomiaan tai kilpailulajin mukaiseksi.  Jokaista tukin osaa voidaan säätää yksinkertaisen säätöjärjestelmän avulla ja täten tukki on helppo palauttaa myös tehdasasetuksille.

Täydellinen tasapaino

Hiilikuitukisko keventää asetta ja säädettävien piippupainojen avulla ase on tasapainotettavissa parhaan balanssin löytämiseksi

Säädettävä liipaisin

Täydellisen ergonomian saavuttamiseksi myös aseen liipaisin on säädettävissä parhaan laukaisutuntuman löytämiseksi. Liipaisimen asennon mikrometrinen säätö onnistuu äärimmäisen yksinkertaisesti. 

Steelium Pro -piiput

Steelium Pro -piiput takaavat parhaat laukaisukuviot ja pienemmän rekyyli- ja piipun nousun. Koneistus kolmiseosteisesta teräksestä, syväporaus, kylmätaonta ja tyhjiölaajennus yhdistyvät kolminkertaiseen ylimenokartioon, joka ulottuu 76 mm:n piipussa 450 mm:iin ja takaa tasaisemman ballistiikan.

Supistajat jotka ovat valmiina kaikkeen

Erittäin lujasta teräksestä valmistetut Beretta Optimachoke HP -supistajat tarjoavat vertaansa vailla olevan korroosionkestävyyden ja teräshaulien kestävyyden. Optimachoke HP -supistajia on saatavana sisäisenä tai pidennettynä versiona, ja niitä löytyy eri kokoonpanoja lajin mukaan. Lisäksi on saatavana erityinen Black Edition -versio, jossa on kiillotettu viimeistely. Paradox-versiossa on sisäiset rihlat, jotka maksimoivat haulien hajonnan lyhyillä ja erittäin lyhyillä etäisyyksillä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero