Beretta DT11 L Floreale

Beretta DT11 L Floreale

Uusi DT11 on syntynyt legendaarisesta DT10 Tridentistä, Berettan kilpailuhaulikosta, joka on kerännyt kilpailuissa enemmän mitaleita kuin mikään muu haulikko, ja se tulee hämmästyttämään sinut ominaisuuksillaan ja suorituskyvyllään.

SUOSITUSHINTA 12629 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Tähtäinkisko

10x8

Patruunapesän pituus

76 mm

Supistajat

OCHP

Piipun pituus

710 mm

760 mm

810 mm

Takuu

1+2 vuotta

Tukin pudotus

35/56

Hienostunut viimeistely

Käsin viimeistellyt kaiverrukset lukkorungossa tuovat hienostunutta estetiikkaa ampumaradalle. Tarkoin valitut pähkinäpuutukit ovat niin ikään ammattilaisten käsityönä viimeisteltyjä.

Täydellinen tasapaino

Leveämpi lukkokehys parantaa vakautta ja käsiteltävyyttä. Avausvivun muotoilu parantaa otetta ja helpottaa avaamista. Ventiloitu tähtäinkisko pararantaa piipun tasapainoa ja edistävät lämmönhukkaa.

Säädettävä liipaisin

Täydellisen ergonomian saavuttamiseksi myös aseen liipaisin on säädettävissä parhaan laukaisutuntuman löytämiseksi. Liipaisimen asennon mikrometrinen säätö onnistuu äärimmäisen yksinkertaisesti.

Steelium Pro -piiput

Steelium Pro -piiput takaavat parhaat laukaisukuviot ja pienemmän rekyyli- ja piipun nousun. Koneistus kolmiseosteisesta teräksestä, syväporaus, kylmätaonta ja tyhjiölaajennus yhdistyvät kolminkertaiseen ylimenokartioon, joka ulottuu 76 mm:n piipussa 450 mm:iin ja takaa tasaisemman ballistiikan.

Supistajat jotka ovat valmiina kaikkeen

Erittäin lujasta teräksestä valmistetut Beretta Optimachoke HP -supistajat tarjoavat vertaansa vailla olevan korroosionkestävyyden ja teräshaulien kestävyyden. Optimachoke HP -supistajia on saatavana sisäisenä tai pidennettynä versiona, ja niitä löytyy eri kokoonpanoja lajin mukaan. Lisäksi on saatavana erityinen Black Edition -versio, jossa on kiillotettu viimeistely. Paradox-versiossa on sisäiset rihlat, jotka maksimoivat haulien hajonnan lyhyillä ja erittäin lyhyillä etäisyyksillä.

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero