Beretta DT11

Beretta DT11

Berettan päällekkäispiippuinen kilpahaulikko DT11 takaa parhaan tuloksen, nopeimmat laukaukset ja täydellisen tasapainon. Innovatiiviset Steelium Pro –piiput vähentävät rekyyliä ja pienentävät piipunnousua sekä parantavat osumakuviota. Vakautta ja suunnattavuutta lisäävän leveämmän lukkokehyksen ansiosta DT11 tarjoaa ampujalle optimaalisen painonjakauman ja suorituskyvyn. Vaihdettava laukaisukoneisto, External OCHP -supistajat.

SUOSITUSHINTA 8659 €

Saatavissa olevat kaliiperit

12

Supistajat

OCHP/CL

Patruunapesän pituus

70 mm

76 mm

Takuu

1+2 vuotta

Piipun pituus

760 mm

Tähtäinkisko

10x10

Urheiluammunnan jalokivi

Täydellinen piipun ja lukkokehyksen yläprofiilin muotoilu mahdollistavat vertaansa vailla olevan maalin hallinnan jopa vaistomaisen noston aikana.

Täydellinen tasapaino

Leveämpi lukkokehys parantaa vakautta ja käsiteltävyyttä. Avausvivun muotoilu parantaa otetta ja helpottaa avaamista. Ventiloitu tähtäinkisko pararantaa piipun tasapainoa ja edistävät lämmönhukkaa.

B-Fast säädettävyys

Ampujille, jotka haluavat mukauttaa aseen swingiä ja nostoa, Beretta on kehittänyt B-Fast painon säätöjärjestelmän. Tämä avulla aseen kokonaispainoa, tukin painoa tai tähtäyskiskon painoa voidaan säätää. B-Fast tarjoaa täydellisen tasapainon, joka muuttaa ampujan haulikon todelliseksi kehon jatkeeksi.

Steelium Pro -piiput

Steelium Pro -piiput takaavat parhaat laukaisukuviot ja pienemmän rekyyli- ja piipun nousun. Koneistus kolmiseosteisesta teräksestä, syväporaus, kylmätaonta ja tyhjiölaajennus yhdistyvät kolminkertaiseen ylimenokartioon, joka ulottuu 76 mm:n piipussa 450 mm:iin ja takaa tasaisemman ballistiikan.

Supistajat jotka ovat valmiina kaikkeen

Erittäin lujasta teräksestä valmistetut Beretta Optimachoke HP -supistajat tarjoavat vertaansa vailla olevan korroosionkestävyyden ja teräshaulien kestävyyden. Optimachoke HP -supistajia on saatavana sisäisenä tai pidennettynä versiona, ja niitä löytyy eri kokoonpanoja lajin mukaan. Lisäksi on saatavana erityinen Black Edition -versio, jossa on kiillotettu viimeistely. Paradox-versiossa on sisäiset rihlat, jotka maksimoivat haulien hajonnan lyhyillä ja erittäin lyhyillä etäisyyksillä.

DT11 Skeet

Berettan päällekkäispiippuinen kilpahaulikko DT11 Skeet takaa parhaan tuloksen, nopeimmat laukaukset ja täydellisen tasapainon. Innovatiiviset Steelium Pro –piiput vähentävät rekyyliä ja pienentävät piipunnousua sekä parantavat osumakuviota. Vakautta ja suunnattavuutta lisäävän leveämmän lukkokehyksen ansiosta DT11 tarjoaa ampujalle optimaalisen painonjakauman ja suorituskyvyn. Skeet-ammuntaan ihanteelliset OCHP-supistajat sekä optimaalinen perän kulma.

Suositushinta 9090 €

DT11 Trap

Berettan päällekkäispiippuinen kilpahaulikko DT11 Trap takaa parhaan tuloksen, nopeimmat laukaukset ja täydellisen tasapainon. Innovatiiviset Steelium Pro –piiput vähentävät rekyyliä ja pienentävät piipunnousua sekä parantavat osumakuviota. Vakautta ja suunnattavuutta lisäävän leveämmän lukkokehyksen ansiosta DT11 tarjoaa ampujalle optimaalisen painonjakauman ja suorituskyvyn. Trap-ammuntaan ihanteelliset OCHP-supistajat sekä optimaalinen perän kulma.

suositushinta 8800 €

DT11 Sporting

Berettan päällekkäispiippuinen kilpahaulikko DT11 Sporting takaa parhaan tuloksen, nopeimmat laukaukset ja täydellisen tasapainon. Innovatiiviset Steelium Pro –piiput vähentävät rekyyliä ja pienentävät piipunnousua sekä parantavat osumakuviota. Vakautta ja suunnattavuutta lisäävän leveämmän lukkokehyksen ansiosta DT11 Sporting tarjoaa ampujalle optimaalisen painonjakauman ja suorituskyvyn. Sporting-ammuntaan ihanteelliset OCHP -supistajat.

suositushinta 9090 €

DT11 ACS

Beretta DT11 ACS on huipputason päällekkäispiippuinen kilpahaulikko, jonka säädettävyys on omaa luokkaansa. DT11-sarjasta tutut Steelium Pro -piiput sekä Optima Choke High Performance -vaihtosupistajat ovat myös DT11 ACS:n keskiössä, mutta säädettävä perä parantaa ergonomiaa entisestään.

suositushinta 10259 €

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero