92 A1

92 A1

Beretta 92 A1 puoliautomaattipistooli juontaa juurensa yhteen maailman testatuimmista ja luotetuimmista pistooleista – Beretta 92FS:ään, joka on asettanut käsiaseiden laadulle uudet standardit tiukoissa testeissä. Beretta 92 A1 -sarja esittelee uudistuneita ja uniikkeja ominaisuuksia, mutta säilyttää 92FS:stä tutun suorituskyvyn ja turvaominaisuudet.

SUOSITUSHINTA 1419 €

Saatavissa olevat kaliiperit

9x19 (PARA)

9x21 IMI

Laukaisinkoneisto

Single / Double

Paino

945 g

Koko

143 x 38 x 217 mm

Lipas

10

15

17

Takuu

1+2 vuotta

Tähtäimen kiinnitys

Mire 3 Dot Verniciati

Lukitusjärjestelmä

Iskurin deaktivointinappi

Liipaisinvarmistin

Monipuolinen varusteltavuus

Pistoolin runkoon koneistettu Picatinny-kisko mahdollistaa lisävarusteiden, kuten valojen tai laserosoittimien kiinnittämisen liipaisinkaaren etupuolelle.

Vaihdettavat tähtäimet

Sekä etu- että takatähtäin ovat vaihdettavissa erityyppisiin tähtäinmalleihin ampujan mieltymyksen tai olosuhteiden mukaan.

Luotettava toiminta

Beretta 92 A1 -sarjan puoliautomaattipistooleissa on rekyylitoiminen kiilasulkumekanismi. Laukaisun jälkeen luistin liike virittää iskurin uudelleen, poistaa hylsyn ja aktivoi rekyylijousen, jonka avulla luisti palaa eteen ja syöttää seuraavan patruunan pesään. Luisti jää taakse viimeisen laukauksen jälkeen merkiksi tyhjästä aseesta.

Nopea ja vaivaton huolto

Takaiskujousen ohjuri ja takaiskujousi muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, mikä helpottaa niiden vaivatonta irrottamista ja huoltoa. Tämä säästää aikaa ja varmistaa aseen luotettavan toiminnan.

Kätevä purkaminen

Aseen osien purkamisvipu toimii automaattisesti, palaten lukitusasentoon luistin vetäytyessä taakse. Tämä tekee aseen huollosta ja puhdistuksesta vaivatonta ja nopeaa.

Lisää Berettalta

BLogi ja uutiset

Beretta lanseeraa 687 Silver Pigeon V:n

Berettan uusi aikakausi - BRX1

Beretta teki mahdottomasta mahdollista – Ultraleggero