Beretta 694 - Erehtymätön

 Beretan uusi 694 -malli on edelleen kehitetty menestyksekkäästä 692 -sarjasta ja se täydentää kattavaa Beretan urheiluammuntaan suunnattujen haulikoiden valikoimaa.

Kokonaan uudelleen suunniteltu haulikko on suunnattu aktiiviselle harrastajalle ja sen ominaisuudet riittävät viemään ampujan harrastajasta ammattilaiseksi. Uudelleen muotoiltu tukki ja kehys on kehitetty urheiluammuntaan, jossa on huomioitu erityisesti ampujan maalinhahmottaminen laajemman näkökentän myötä. Täysin uudelleen muotoiltu kehys mahdollistaa nopeat tuplalaukaukset ilman turhaa pään nostamista laukausten välissä. Kehyksen yläpinnan kapea muoto jatkuu yhtenäisenä saumattomasti yhdistettynä tukkipuuhun. Teräksinen top-lever on muotoiltu uudelleen matalammaksi ja on käsitelty heijastamattomaksi.

Pistoolikahvan muotoilu takaa luontevan ja vakaan asennon laukaisuun. Ase on saatavilla myös säädettävällä B-Fast poskipakalla. MicroCore (18mm) perälevyllä aseen vetopituus on 375mm. Saatavilla olevat peränpudotukset ovat 35/50mm tai 35/55mm. Laadukkaat pähkinäpuiset osat on tehty 2,5+ luokan puusta.

Myös varmistimen ergonomiaa on parannettu ja sen uudet karhennuksen tuovat lisää varmuutta aseen käsittelyyn. Uusittu ejektorijärjestelmä poistaa ammutut hylsyt nopeasti ja luotettavasti. 

Uudet kiillotetut Steelium Plus -piiput yhdistettynä OCHP-supistajiin antavat parhaan mahdollisen peiton kaikilla latauksilla. Aseen luotettavuutta on parannettu myös uudella etutukin rakenteella, jonka raudat on nyt tehty teräksestä. Myös etutukin vapautinjärjestelmä on uusittu ja siinä on käytetty itsestään kiristyvää kiinnitystä mahdollisen väljyyden poistamiseksi. Metallipintoja on myös tukin pinnassa vähemmän kuumenemisen vähentämiseksi useita sarjoja peräkkäin ammuttaessa.

694

694

Urheiluhaulikko aktiiviselle harrastajalle ja siitä eteenpäin

Tutustu myös Beretan omilla sivuilla.